Ik wil je van harte succes wensen! Iedereen kan namelijk wel eens wat succes gebruiken. Zeker in deze tijd. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe woning, aan het solliciteren op een nieuwe baan of bezig bent met een belangrijk project.

 

Ook onze stad Haarlem en de regio Zuid-Kennemerland met daarin Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort kunnen wel wat suc6 gebruiken. Het is hier fijn wonen en we willen dat alle inwoners in deze regio een betaalbare woning kunnen vinden. We willen dus snel aan de slag met het versnellen van de woningbouw.

 

Ook moeten we met suc6 aan de slag met het verbeteren van de bereikbaarheid en het verduurzamen van Haarlem En we willen met suc6 de economie en onze bedrijven en ondernemers versterken, zodat we een bruisende binnenstad houden met levendige winkelstraten en banen in de buurt. Tenslotte zorgen we voor de laagste provinciale belastingen van Nederland, zodat er meer geld in uw portemonnee blijft.

 

Kortom gun Zuid-Kennemerland suc6, Stem op VVD plek 6, stem plek 6. Jeroen Boer

Ga op 15 maart stemmen op Haarlemmer Jeroen Boer.

.

WIE IS JEROEN BOER? Als de VVD kandidaat voor de regio Zuid-Kennemerland stel ik me graag aan u voor. Ik werk voor KLM en woon al 25 jaar in Haarlem. Ik ben 12 jaar Haarlems gemeenteraadslid geweest en ken de regio goed. En met die kennis en ervaring ga ik doen wat nodig is voor onze stad en regio op het gebied van de woningbouw, bereikbaarheid economie, duurzaamheid. We hebben in Noord-Holland de laagste provinciale belastingen. Dat willen we als VVD zo houden in deze financieel moeilijke tijden.

Jong en oud willen fijn en betaalbaar kunnen wonen in Zuid-Kennemerland. Dat is nu een behoorlijke uitdaging. Daarom versnellen we de woningbouw zodat we meer betaalbare woningen erbij krijgen in onze regio. Haarlemmer en kandidaat Statenlid Jeroen Boer gaat aan het werk voor meer betaalbare woningen, zodat je in onze regio kan blijven wonen, als je dat wil.

Kandidaat Statenlid Jeroen Boer (VVD) gaat aan het werk voor verduurzaming met draagvlak. Voor een schoon, mooi, groen en duurzaam Zuid-Kennemerland. We willen de wereld schoner, mooier en gezonder doorgeven aan onze (klein)kinderen. Daarom zoekt de VVD bij de verduurzaming samen naar de beste oplossingen.

Haarlemmer en kandidaat Statenlid Jeroen Boer gaat aan het werk om de laagste provinciale belastingen van Nederland te behouden. Het leven in Zuid-Kennemerland is namelijk door de gestegen energiekosten en de opgelopen inflatie al duur genoeg. Iedereen merkt dat.

Haarlemmer en kandidaat Statenlid Jeroen Boer gaat aan het werk om ervoor te zorgen dat In Zuid-Kennemerland iedereen veilig en vlot van A naar B kan reizen. Daarom verhogen wij het budget voor Bereikbaarheid in de Provincie Noord-Holland. Goed voor auto, OV en fiets.

Zaterdag 25 februari was de feestelijke start van de campagne voor de Provinciale Verkiezingen in Haarlem. Evenals de peilingen was het weer ons gunstig gestemd. Een mooi zonnetje scheen toen de speciale VVD Haarlem bakfiets klaar stond bij voorkant van het Provinciehuis. Fractievoorzitter Peter van Kessel onthulde de campagneposter en verder vertelde de Haarlemse Provinciale Staten kandidaat Jeroen Boer meer over de belangrijke verkiezingsthema’s waar de VVD mee aan de lag wil. Vervolgens gingen de aanwezige leden flyeren in een aantal Haarlemse wijken, waar we veel positieve reacties op onze aanwezigheid en onze flyers in de wijken